top of page

Traiteur bakt'm
Voor al uw gelegenheden groot of klein moet je bij bakt'm zijn.
Menu's
Menu's
Formule A
Voorgerechten keuze
- Scampi brochette met gourmetgraantjes en een pittige tomaat-basilicum sausje
- Duo van kaas en garnaalkroketten
- Canneloni van gerookte zalm met Granny Smith en witloof
- Rundscarpaccio met rucola en Parmezaan schilfers
- Pajotse boerenham met meloenparels en spekjes
Soep keuze met repasse
- Romige tomatensoep met vleesparels
- Witloofroomsoep met spekjes
- Venkelroomsoepje met zalmsnippers
- Waterkersroomsoep
- Minestroné
Hoofdgerechten keuze
- Gebakken zalm met dragonsaus
- Parelhoen suprême fine champagne
- Varkenshaasje met mosterdsaus
- Eendenborst met roze pepersaus
Desserten keuze
- Dessertbord van de chef
- Trio van gebak
- Chocolademousse
- Duo van jananais en miserable
Hoofdschotel wordt steeds voorzien van een inlands groenten boeket volgens seizoen,
vergezeld van verse kroketjes of aardappelgratin
Prijs p.p.: 45€
Formule B
Voorgerechten keuze
- Kabeljauwhaasje met Pajotseham op een carpaccio van tomaat
- Tongschar rolletje met fijne groenten en wittewijnsaus
- Duo van scampi en Sint-Jacobsnoot met gewokte groenten
- Terrine van gerookte vis
- Ganzenlever in een jasje van rundscarpaccio met perenchutney
Soep keuze met repasse
- Romige tomatensoep met vleesparels
- Witloofroomsoep met spekjes
- Venkelroomsoepje met zalmsnippers
- Waterkersroomsoep
- Minestroné
Hoofdgerechten keuze
- Kalfsoester op Normandische wijze
- Lamskroontje met rozemarijn
- Ossenhaas met krokant gebakken ganzenlever en Porto sausje
Desserten keuze
- Dessertbord van de chef
- Trio van gebak
- Chocolademousse
- Duo van jananais en miserable
Hoofdschotel wordt steeds voorzien van een inlands groenten boeket volgens seizoen,
vergezeld van verse kroketjes of aardappelgratin
Prijs p.p.: 50€
bottom of page