top of page

Menu's

Formule A - 45€ p.p.

​

Voorgerechten keuze

Scampi brochette met gourmetgraantjes en een pittige tomaat-basilicum sausje

Duo van kaa​s en ​garnaalkroketten

Canneloni van gerookte zalm met Granny Smith en witloof

Rundscarpaccio met rucola en Parmezaan schilfers

Italiaanse boerenham met meloenparels en spekjes

​

​

Soep keuze met repasse

Romige tomatensoep met vleesparels

Witloofroomsoep met spekjes

Venkelroomsoepje met zalmsnippers

Waterkersroomsoep

Minestroné

​

​

Hoofdgerechten keuze

Gebakken zalm met dragonsaus

Parelhoen suprême fine champagne

Varkenshaasje met mosterdsaus

Eendenborst met roze pepersaus

​

​

Desserten keuze

Dessertbord van de chef

Trio van gebak

Chocolademousse

Duo van jananais en miserable

​

                        

 

Formule B - 50€ p.p.

 

 

Voorgerechten keuze

​Kabeljauwhaasje met Italiaanse ham op een carpaccio van tomaat

Tongschar rolletje met fijne groenten en wittewijnsaus

Duo van scampi en Sint-Jacobsnoot met gewokte groenten

Terrine van gerookte vis

Ganzenlever in een jasje van rundscarpaccio met perenchutney

​

​

Soep keuze met repasse

Romige tomatensoep met vleesparels

Witloofroomsoep met spekjes

Venkelroomsoepje met zalmsnippers

Waterkersroomsoep

Minestroné

​

​

Hoofdgerechten keuze

Kalfsoester op Normandische wijze

Lamskroontje met rozemarijn

Ossenhaas met krokant gebakken ganzenlever en portosausje

​

​

Desserten keuze

Dessertbord van de chef

Trio van gebak

Chocolademousse

Duo van jananais en miserable

​

​

 

                       

 

bottom of page