top of page

Menu's

Formule A

Voorgerechten keuze

  • Scampi brochette met gourmetgraantjes en een pittige tomaat-basilicum sausje
  • Duo van kaas en garnaalkroketten
  • Canneloni van gerookte zalm met Granny Smith en witloof
  • Rundscarpaccio met rucola en Parmezaan schilfers
  • Pajotse boerenham met meloenparels en spekjes

Soep keuze met repasse

  • Romige tomatensoep met vleesparels
  • Witloofroomsoep met spekjes
  • Venkelroomsoepje met zalmsnippers
  • Waterkersroomsoep
  • Minestroné

Hoofdgerechten keuze

  • Gebakken zalm met dragonsaus
  • Parelhoen suprême fine champagne
  • Varkenshaasje met mosterdsaus
  • Eendenborst met roze pepersaus

Desserten keuze

  • Dessertbord van de chef
  • Trio van gebak
  • Chocolademousse
  • Duo van jananais en miserable

Hoofdschotel wordt steeds voorzien van een inlands groenten boeket volgens seizoen, 

vergezeld van verse kroketjes of aardappelgratin


                        Prijs p.p.: 45€


Formule B 

Voorgerechten keuze

  • Kabeljauwhaasje met Pajotseham op een carpaccio van tomaat
  • Tongschar rolletje met fijne groenten en wittewijnsaus
  • Duo van scampi en Sint-Jacobsnoot met gewokte groenten
  • Terrine van gerookte vis
  • Ganzenlever in een jasje van rundscarpaccio met perenchutney

Soep keuze met repasse

  • Romige tomatensoep met vleesparels
  • Witloofroomsoep met spekjes
  • Venkelroomsoepje met zalmsnippers
  • Waterkersroomsoep
  • Minestroné

Hoofdgerechten keuze

  • Kalfsoester op Normandische wijze
  • Lamskroontje met rozemarijn
  • Ossenhaas met krokant gebakken ganzenlever en Porto sausje

Desserten keuze

  • Dessertbord van de chef
  • Trio van gebak
  • Chocolademousse
  • Duo van jananais en miserable

Hoofdschotel wordt steeds voorzien van een inlands groenten boeket volgens seizoen, 

vergezeld van verse kroketjes of aardappelgratin


                       Prijs p.p.: 50€


bottom of page