top of page

Menu's

Formule A - 40€ p.p.

Voorgerechten keuze

Scampi brochette met gourmetgraantjes en een pittige tomaat-basilicum sausje

Duo van kaas en garnaalkroketten

Canneloni van gerookte zalm met Granny Smith en witloof

Rundscarpaccio met rucola en Parmezaan schilfers

Italiaanse boerenham met meloenparels en spekjes

Soep keuze (1/2 L p.p.)

Romige tomatensoep met vleesparels

Witloofroomsoep met spekjes

Venkelroomsoepje met zalmsnippers

Waterkersroomsoep

Minestroné

Hoofdgerechten keuze

Gebakken zalm met dragonsaus

Parelhoen suprême fine champagne

Varkenshaasje met mosterdsaus

Eendenborst met roze pepersaus

Desserten keuze

Dessertbord van de chef

Trio van gebak

Chocolademousse

Duo van jananais en miserable

                        

 

Formule B - 45€ p.p.

 

 

Voorgerechten keuze

Kabeljauwhaasje met Italiaanse ham op een carpaccio van tomaat

Tongschar rolletje met fijne groenten en wittewijnsaus

Duo van scampi en Sint-Jacobsnoot met gewokte groenten

Terrine van gerookte vis

Ganzenlever in een jasje van rundscarpaccio met perenchutney

Soep keuze met repasse

Romige tomatensoep met vleesparels

Witloofroomsoep met spekjes

Venkelroomsoepje met zalmsnippers

Waterkersroomsoep

Minestroné

Hoofdgerechten keuze

Kalfsoester op Normandische wijze

Lamskroontje met rozemarijn

Ossenhaas met krokant gebakken ganzenlever en portosausje

Desserten keuze

Dessertbord van de chef

Trio van gebak

Chocolademousse

Duo van jananais en miserable

 

                       

 

bottom of page