
Traiteur bakt'm
Voor al uw gelegenheden groot of klein moet je bij bakt'm zijn.
Menu's
Menu's
Formule A
Voorgerechten keuze
- Scampi brochette met gourmetgraantjes en een pittige tomaat-basilicum sausje (W)
- Duo van kaas en garnaalkroketten (W)
- Canneloni van gerookte zalm, witloof en Granny Smith (K)
- Rundscarpaccio met rucola en Parmezaan schilfers (K)
- Italiaanse ham met meloenparels (K)
Soep keuze (½ L p.p.)
- Romige tomatensoep met vleesparels
- Witloofroomsoep met spekjes
- Venkelroomsoep met zalmsnippers
- Waterkersroomsoep
- Minestroné
Hoofdgerechten keuze
- Gebakken zalm met dragonsaus
- Parelhoen suprême fine champagne
- Varkenshaasje met graanmosterd sausje
- Eendenborst met roze pepersaus
Desserten keuze
- Dessertbord van de chef
- Trio van gebak
- Chocolademousse
- Duo van javanais en miserable
De hoofdschotel wordt steeds voorzien van een inlands groenten boeket volgens seizoen,
vergezeld van verse aardappelkroketjes of aardappelgratin.
De gerechten worden koud meegeven en dient door de klant zelf opgewarmd te worden.
Wij geven natuurlijk ook nog de nodige opwarmtypes mee.
Prijs p.p.: 38,50€
Formule B
Voorgerechten keuze
- Kabeljauwhaasje met Italiaanse ham op een carpaccio van tomaat (W)
- Tongschar rolletje met fijne groenten en witte wijnsaus (W)
- Duo van scampi en Sint-Jacobsnootje met gewokte groenten (W)
- Terrine van gerookte vis (K)
- Ganzenlever in een jasje van rundscarpaccio met perenchutney (K)
Soep keuze (½ L p.p.)
- Romige tomatensoep met vleesparels
- Witloofroomsoep met spekjes
- Venkelroomsoep met zalmsnippers
- Waterkersroomsoep
- Minestroné
Hoofdgerechten keuze
- Kalfsoester op Normandische wijze
- Lamskroontje met rozemarijn
- Ossenhaas met krokant gebakken ganzenlever en portosaus
Desserten keuze
- Dessertbord van de chef
- Trio van gebak
- Chocolademousse
- Duo van javanais en miserable
De hoofdschotel wordt steeds voorzien van een inlands groenten boeket volgens seizoen,
vergezeld van verse aardappelkroketjes of aardappelgratin.
De gerechten worden koud meegeven en dient door de klant zelf opgewarmd te worden.
Wij geven natuurlijk ook nog de nodige opwarmtypes mee.
Prijs p.p.: 42.50€